Essence *Limited Edition – Cinderella*

Vandaag weer eens iets anders dan al die duurdere mooie lakken of nail arts. Na een hele tijd weer eens 2 lakken uit een Limited Edition collectie van Essence. Jullie konden hier al een lange tijd terug 2 van zien en afgelopen zondag de glitter lak. Vandaag laat ik de andere 2 gewone lakken zien.

Essence Limited Edition collectie Cinderella is gebaseerd op de Disney Film Cinderella die nu te zien is in de bioscoop. Maar he wie het de tekenfilm van dit leuke verhaal niet! Maar we gaan het niet hebben over films maar over 2 super leuke lakken uit deze collectie.

Prince Charming is een metallic achtige lak. Deze blauwe lak met tal van zilveren shimmers ziet er super uit. De lak dekt met 2 laagjes prima helaas zoals bijna alle metallic lakken streept ie wel. Maar een voordeel is dat de lak enorm snel droogt.

Watch Out Lady Tremaine! Is dezelfde substantie als Prince Charming. Deze metallic lak is alleen goud met een groene ondertoon en zilveren shimmers. Helaas streept ook deze lak. Maar met 2 laagjes dekt ie mooi en droogt ie lekker snel!

Als ik de hele collectie bij elkaar zie vind ik de matte lakken en de glittertopcoat toch wel de mooiste lakken van deze collectie. Deze Limited Edition is te koop bij Kruidvat en de lakken kosten €1,89 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Limited Edition – Cinderella*

  1. Hou wat minder van de streperigheid… Maar vind die blauwe kleur wel heel mooi en zacht!

  2. Wat zonde dat beide lakken zo streperig zijn, want de kleuren zelf vind ik Wooooowww echt van die topkleuren…
    Petra onlangs geplaatst…Syoss … Keratine Hair Perfection …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge