Essence *Lights Of Orient – Princess Jasmines Choice*

Essence, een leuk, jong, hip en trendy merk wat voor iedereen betaalbaar is. Ze komen regelmatig met nieuwe collecties en Limited Editions. Waar ook prachtige producten tussen zitten.

Eerlijk is eerlijk de laatste tijd vind ik het een beetje tegenvallen qua speciale lakken. Waar ik er vroeger nog voor naar de winkel ‘rende’ voor een Limited Edition Collectie heb ik de afgelopen tijd echt al heel wat overgeslagen. Ik hoop dat er weer eens wat verandering in komt en dat ze nog weer eens met een speciale Limited Edition gaan komen.

Princess Jasmines Choice, is de enige lak die ik uit deze collectie meenam. Ik dacht dat de kleur wat speciaal was. De lak is een herfstige paarse kleur welke een metallic finish heeft. Helaas streept de lak enorm. Ik heb 2 laagjes aangebracht om de lak dekkend te krijgen. De lak droogt semi mat op maar wel erg vlot.Ik ben blij dat de lak niet meer te koop is want als ik eerlijk ben raad ik hem echt af door de strepen die hij achterlaat tijdens het lakken. De kleur is mooi maar de lak zelf laat te wensen over. Gelukkig betaalde ik maar €1,99 voor deze Princess Jasmines Choice.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Lights Of Orient – Princess Jasmines Choice*

  1. Vind dit echt zo’n mooi kleurtje! Staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge