Essence *Let Stars Rain Down On Me!*

Het rijtje met nieuwe producten van Essence (en Catrice) is nog niet helemaal weggewerkt en er zitten nog een paar leukerts tussen. Vandaag laat ik jullie iets zien waar ik zelf erg nieuwsgierig naar was.

Essence heeft mij deze ronde met de assortiment wissel (en het 3e extra schap) enorm verrast met de leuke spullen die ze hebben verzonden. Er zitten veel vernieuwde producten in maar ook producten die wat bekender zijn onder de duurdere merken.

Let Stars Rain Down On Me! Is een Shake Me! I’m Pretty topcoat van Essence. De basis is waterig maar onder in het flesje zitten prachtige fijne holografische glittertjes. Wanneer je het flesje goed rolt/schud komen de micro glittertjes tevoorschijn dwarrelen. Ik kende dit effect al van de INM Northern Lights topcoats. Al ben ik wel meteen eerlijk en merk je het kwaliteit verschil enorm. Door de waterige basis van Essence is het moeilijk de glitters op je nagels te krijgen. En is het effect echt minimaal. Des al niet te min vind ik het erg leuk en kun je het ook erg leuk verwerken in een nail art zoals jullie konden zien bij mijn Disney Glow nail art. Ik heb geprobeerd het voor jullie op de foto te zetten op gewoon mijn kale nagels.Let Stars Rain Down On Me! Is een topcoat van Essence welke te vinden is in het 3e extra schap van Essence. De prijs van deze topcoat is €1,99. Ik vind hem erg leuk en gebruik hem stiekem toch veel om een ‘saaie’ crème lak toch wat op te twinkelen 😉
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Let Stars Rain Down On Me!*

 1. Wat een mooie topper
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Night LifeMy Profile

 2. Effect is inderdaad subtieletjes, maar wat grappig zeg! Leuk lakje!
  NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon Easter Egg – No. 423/98My Profile

 3. wat mooi is deze topcoat, zo subtiel….
  Petra onlangs geplaatst…Opgebruikt in September….My Profile

 4. Ik heb deze ook gekocht! Ik vind hem wel leuk, al is het effect wel heel subtiel. Maar dat maakt dit lakje wel heel leuk om in een nail art te verwerken.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Nails Inc. Nail Polish Diary: OktoberMy Profile

 5. oh my wat een leuk lakje, doet mij beetje aan zo sneeuwbol lijken, effect is niet wow maar inderdaad net leuk genoeg om een saaie lak op te leuken (wat een heerlijke zinsbouw weer)
  Angelique onlangs geplaatst…Gosh natural blush 42 melonMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge