Essence *Last Week Advent Calendar*

Owjee Owjee Owjee, ja iets later dan gepland en jullie hadden ze nog van mij tegoed. En daarom vandaag alsnog de laatste week van de Essence Advent Kalender.

Eigenlijk wil ik jullie dit setje nog laten zien omdat er mijn favoriete topcoat en lak uit de kalender in deze laatste week zitten. Maar er zat meer in. Buiten de 3 lakken en de topcoat zat er og een Gingerbread Cookie nagelvijl in en een make up tasje.

Meet Me At The Chimney, is eigenlijk mijn minst favoriete lak. Een Groenige lak met een grijze ondertoon. Ik kan het niet anders omschrijven. Maar mooi vind ik het niet. De lak is dekkend met 2 laagjes, droogt snel en matte op.Rudolph’s Favorite, is een mooie donker rode lak met een rozige gloed erover. Ook deze lak is dekkend met 2 laagjes en droogt super snel. In tegenstelling tot Meet Me At The Chimney glanst deze lak enorm.Berry-Tale, was de aller laatste lak die ik uit de kalender haalde. En WOW zeg! Dit is echt mijn favoriete lak uit de kalender. Hij is mooi diep intens paars met prachtige shimmers en een gouden gloed. Ook deze lak is dekkend met 2 laagjes en droogt lekker snel.See You In My Dreams! Is net als Berry-Tale mijn favoriet alleen dan van de topcoats. De Galaxy Lights topcoat is een blanke topcoat met roze shimmers en hierdoor geeft het elke lak die je maar wil een prachtige roze glans. Ik bracht 1 laagje aan op mijn ringvinger over Meet Me At The Chimney en Rudolph’s Favorite.Het make up tasje is eigenlijk meer een zakje voor 1 of 2 lakjes die je mee wil op vakantie. Een lipstick zou ook nog kunnen maar daar houdt het toch wel op. Oftewel erg leuk maar je hebt er niet zo heel veel aan.

Ik vond het een leuke kalender. 2 jaar geleden had ik de W7 kalender en vorig jaar 😉 die van Essence. Ben benieuwd wat het dit jaar met kerst gaat worden.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge