Essence *Lady Mermaid*

Sinds de assortiment wissel van Essence zijn er een aantal nieuwe Effect Nail Polish bij gekomen. Jullie konden een tijdje terug al de Latex Matt versie zien, vandaag de Liquid Foil.

De Essence Effect Nail Polish zijn een super leuke speelse aanvulling op de standaard Colour & Go lijn van Essence. In een handomdraai maak je een gewone creme lak net wat specialer. En sommige zijn zelfs perfect alleen te dragen.

Lady Mermaid is een prachtige duochroom achtige lak met tal van glitters, shimmers en mini flakes. De lak is niet heel erg dekkend maar toch met 3 laagjes mooi dekkend te krijgen. Helaas wat ik wel echt een minpuntje vind van deze lak is dat ie niet heel snel droogt.Ik vind deze lakken een enorm leuke toevoeging op de standaard lakken. De Essence Effect Nail Polish lijn is bij iedere Kruidvat te koop en de lakken kosten €1,89 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Lady Mermaid*

  1. Jammer van de droogtijd maar wat een gave kleur ! I love blue !
    Dailynailsart onlangs geplaatst…Sun Kissed Gradient.My Profile

  2. De kleur is echt super amazing….prachtig!

  3. Deze knalt van m’n schermpje af zeg, wauw!
    NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze Road Trip – I Brake for Colour & Pack LightlyMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge