Essence *Indigo To Go*

De Kruidvat, een klein beauty plekje door heel Nederland. Grote filialen, kleine filialen, maar in iedere Kruidvat kun je leuke budget beauty producten vinden. Zo ook, zoals jullie vast allemaal wel weten, Essence.

Essence komt 2x per jaar met een assortiment wissel. Normaal kijk ik enorm uit naar deze wissel maar deze x viel het me een beetje tegen. Ik ben gewoon te verwend geworden met alle prachtige indie merken/lakken. Toch besloot ik uit de nieuwe lijn The Darks 1 lakje mee te nemen en ik werd positief verrast!

Indigo To Go is een prachtige donker blauwe lak met tal van glitters. Ook heeft de lak in het flesje een prachtige paarse color shift. De lak is super mooi dekkend in 2 laagjes. Ook droogt de lak super snel. Wel een tip voor deze lak: Gebruik een goede basecoat in verband met het stainen van de lak.DSC_0015-BorderMakerIk vind dit nou echt een perfecte basis voor een Galaxy nail art. Indigo To Go is een lak uit het vernieuwde assortiment. Per lak betaal je €1,89.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Indigo To Go*

  1. Me like! Prachtig lakje 😀
    NailTalk onlangs geplaatst…OohLaLacquer – Stamping Nail ArtMy Profile

  2. Een mooie lak, zelf vind ik eigenlijk al die lakjes die ik tot nu toe gezien heb op blogs van “the darks” wel erg mooi.ik heb ze nog niet in het echt gezien, want ik ben eigenlijk momenteel een beetje te lui om naar de andere kant te fietsen om daar bij de “hele grote” kruidvat te gaan kijken naar de lakken…
    Petra onlangs geplaatst…Tres femme: Girly tube ( & winactie )My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge