Essence *If I Were A Boy*

Tijdens verschillende assortiment wissels van Essence komen er altijd leuke nieuwe producten maar dit houd ook in dat er mooie leuke producten verdwijnen. En soms kom je hier gewoon net te laat achter.

Ik heb deze lak al een tijdje in mijn bezit maar de laatste tijd pak ik hem weer steeds vaker. Helaas na wat onderzoek op de site van Essence zag ik tot mijn verbazing dat deze lak niet meer in het assortiment zit. Maar gelukkig nog wel genoeg andere mooie Colour & Go lakken. De prachtige flesjes zijn gevuld met 8ml en de kwast is mooi rond afgesneden.If I Were A Boy is een mooie helder blauwe crème lak die ik al verschillende keren heb gebruikt in nail arts. De lak is dekkend met 2 dunne laagjes en hij droogt ook lekker snel.Helaas is deze mooie blauwe lak niet meer verkrijgbaar maar de overige Colour & Go lakken zijn zeker de moeite waard om te bekijken. De lakken kosten €1,69 per stuk. Lekker budget dus! En zijn te koop bij Kruidvat.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *If I Were A Boy*

 1. Heerlijk zulke zachte kleuren. Ook zo fijn voor een nail art! Jammer dat ie niet meer in het assortiment zit.
  NailTalk onlangs geplaatst…Enough Crystal!My Profile

 2. terwijl ik dit artikel te lezen en te bekijken bedacht ik mij ineens dat het meestal echt erg leuke tinten zijn die Essence heeft in hun nagellakassortiment…deze is ook zo lief!
  Petra onlangs geplaatst…Yves Rocher.. Unboxing!My Profile

 3. Wat een aparte kleur, heel mooi!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review: H&M make me blush paletteMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge