Essence *Hidden Stories*

Wow wat is het alweer een tijd geleden dat ik een complete LE heb laten zien van zowel Essence als Catrice. Maar toen ik het schap van Essence – Hidden Stories zag wist ik het wel. Alles ging vrolijk mijn mandje in.

Essence doet het op zich de laatste tijd na mijn mening beter wat betreft de Limited Editions. Ze maken mooie sfeervolle producten die iedereen kunnen aanspreken. Wat ik persoonlijk zelf wel grappig vind is dat we in Nederland een beetje Duitse taferelen krijgen. De winkels met het extra grote schap (3 meter) kregen deze keer ook een groter Limited Edition display. De flesjes en kwastjes zijn een beetje oude bekende. Gevuld met 10ml en een smalle platte kwast.DSC_8368-BorderMakerEnter Wonderland, The Matt, is een mooie grijs witte lak die mat opdroogt. Met 2 laagjes dekkend en hij droogt snel op. Wel vond ik de substantie wat dik en lastig lakken. Hierdoor krijg je snel een soort van tipex gevoel op je nagels. Wel is deze lak erg mooi als basis voor een nail art.Enchanted By Hint Of Mint, The Frosted, is een lief mint groen lakje met mooie shimmers. Ook deze lak is dekkend met 2 laagjes en heeft een subtiel fijne textuur. De shimmers komen je tegemoet wanneer je ze in het licht houdt. De lak droogt ook lekker snel!Mauvellous Fairy, The Sparkling, is een paars/mauve basis met heel veel glitters en shimmers. Helaas niet echt een dekkende lak maar wel prachtig over een zwarte basis. Wanneer je geen basis gebruikt heeft de lak 3 laagjes nodig om dekkend te worden. De shimmers vind ik prachtig maar de lak zelf vind ik wat minder.Where Did I Park My Unicorn, The Metallic, is een prachtige licht blauwe lak met een mooie zilveren shimmer. Zelf vind ik de lak niet echt metallic maar meer een Satin effect hebben. Het maakt niet uit maar dit is zeker mijn favoriet uit deze collectie. Dekkend met 2 laagjes en een prima droogtijd.Rose In Wonderland, The Iced, is een mooie roze textuur lak met een zilveren shimmer. Voor mensen die deze lak bij hun Kruidvat niet zijn tegen gekomen, deze prachtige textuur lak is/was verkrijgbaar bij de grotere filialen. Met 2 laagjes dekkend en wauw wat een glittertjes op je nagels. Ook deze lak was lekker vlot droog!Ik vind het een super leuke Limited Edition collectie van Essence. Hopelijk blijven ze op deze voet verder gaan want dan komen er nog veel mooie producten aan! De lakjes kosten €1,89 per stuk en zijn tijdelijk verkrijgbaar.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Hidden Stories*

 1. Helaas stonden er nog maar 2 flesjes in het schap toen ik bij ‘mijn’ Kruidvat kwam… De mintgroene en de lichtblauwe maar ze gingen wel mooi allebei mijn mandje in dus ik had nog een beetje geluk!

 2. Nope, ze spreken mij totaal niet aan..ben blij dat ik ze heb laten liggen
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Scaled Gradiënt: Paars en Roze.My Profile

 3. Ik wou die roze ook maar blijkbaar is deze alleen te vinden bij het grootste schap 🙁

 4. Leuke prijs voor hele leuke lakjes! 😉 Xx
  Mandy onlangs geplaatst…(Broken) Too Faced Sweethearts (bronzer & blush)My Profile

 5. Wat een lieve kleurtjes! Aparte collectie. Vind de sand lakjes cute, vooral de mint groene <3
  NailTalk onlangs geplaatst…Barry M – CardamomMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge