Essence *Hello Foils!*

Toen Essence met hun assortiment vernieuwing kwamen in September was ik benieuwd naar vele nieuwe producten die ze uitbrachten. Ik kocht niet meteen alles en zo kwamen er langzaam steeds weer een paar producten bij.

Toen ik zag dat ze met foils kwamen was ik wat terug houdender. Ik had al veel van die foils en gebruikte ze eigenlijk te weinig. Puur omdat de lijm na mijn idee zo’n lange tijd nodig heeft om te drogen. Bij Essence hebben ze daar wat op verzonnen en brachten ze tegelijk ook een Transfer Solution uit. Deze blanke substantie heeft maar 1,5min nodig om het gewenste effect te krijgen. Velen malen sneller dan de foil lijm.
Hoe werkt het?
1. Lak je nagels in de gewenste kleur en laat dit goed drogen en vooral uitharden. Geef ze desnoods een dag de tijd.
2. Als je nagellak helemaal is uitgehard breng je daarover de Transfer Solution aan en dit laat je dan 1,5min drogen. Wanneer de tijd voorbij is pak je een stukje foil en wrijf je dit over je Transfer Solution aan. Let hierbij wel op dat je niet de gekleurde kant op je nagels aanbrengt maar de bruinige onder/binnenkant. En vervolgens verwijder je de foil.
3. Super simpel en een super gaaf effect. Breng nog een laagje topcoat aan en je bent klaar om te feesten!Ik vind dat Essence hier echt goed heeft opgelet en een super formule heeft uitgebracht. Ik had niet verwacht dat ik zo tevreden zou zijn over dit product. Ik ben ook erg benieuwd of de Transfer Solution werkt met de overige foils die ik heb. Dat zou namelijk fantastisch zijn! De Foils zijn in 3 verschillende potjes/designs verkrijgbaar en per potje betaal je €1,99. De Transfer Solution staat naast de foils in het schap en kost €1,89 per stuk. Vanavond is er een extra VIP koopavond bij Kruidvat. Hierbij geld op Essence 1+1.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Hello Foils!*

 1. Ik vond ze zo kut werken >.<
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 19/11; Blue Xmas Dots.My Profile

 2. Het ziet er erg apart uit…..wat een glans effect heeft dit, erg mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Inspiratie: kado verpakkingen…My Profile

 3. Niet heel grote fan van foils, heb er wel mee geexperimenteerd hele poos terug. Vind het resultaat wel flitsend!
  NailTalk onlangs geplaatst…O.P.I. – Get Your NumberMy Profile

 4. Ooh, die heb ik ook nog liggen. Moet er ook eens mee aan de slag. En van die extra koopavond wist ik niet. Jammer.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…W7 In The Night PaletteMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge