Essence *Good Girl, Bad Girl*

Het is alweer een tijdje geleden dat ik in Duitsland was. Maar destijds verkochten ze de Limited Edition Good Girl, Bad Girl. Op internet had ik al het een en ander gezien en ik was nieuwsgierig.

Helaas waren de schappen zo goed als leeggeroofd en kon ik nog 3 lakjes bij elkaar sprokkelen om die mee te nemen. Alle 6 de lakjes hebben hun eigen effect en daardoor was deze LE erg in trek bij de meeste. Uiteindelijk ben ik blij met de 3 die ik heb kunnen vinden. De flesjes zijn vrij standaard aan het worden voor een LE bij Essence en zijn gevuld met 8ml. De kwast is wat aan de ronde kant.Metallic Effect, Hello Sweetheart, is een lila metallic lak welke ik al in verschillende Limited Editions voorbij heb zien komen. Het is een mooie kleur en dekt prima in 2 laagjes. Hij streept wel iets maar voor mij niet geheel storend. De lak droogt wel lekker snel.Leather Effect, Caught In The Middle, is een zwarte jelly basis met tal van regenboog flakes. Met 2 wat dikkere laagjes is het toch dekkend maar of het echt een leather effect is… Nee. De lak droogt snel en het effect is ook wel leuk te noemen.Snake Effect, Once I Was An Angel, is een mooie barbie roze lak. En bij een snake effect denk ik al gauw aan een crackle lak. Dus eerst probeerde ik de lak uit op een nagelwiel. Er gebeurde niets en de lak was goed dekkend. Toen de lak droog was zag ik een fijn textuurtje ontstaan welke ik meer tot een leather effect zal benoemen. Ook deze lak dekt goed met 2 laagjes en droogt ook lekker snel.Helaas is deze Limited Edition niet in Nederland te koop geweest. Ik had het best leuk gevonden. Maar wie weet komt hij ooit nog terug maar dan op Nederlandse bodem.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Good Girl, Bad Girl*

  1. Hele aparte collectie dit zeg. Leuke kleurtjes maar doet me niet echt wat. Dan vind ik die roze wel weer leuk!
    NailTalk onlangs geplaatst…Skin Food – Coffee Almond Nail scrubMy Profile

  2. Die laatste vind ik echt heel mooi.
    Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Hai Sailor! nail artMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge