Essence *First Week Advent Calendar*

Ik heb al vele artikelen op verschillende blogs voorbij zien komen over deze super leuke Advent Kalender. Ik kocht de mijne eind Oktober in Duitsland en moest dus lang genoeg wachten om het eerste vakje te mogen openen.

Vorige week dinsdag was het dan eindelijk zover en vandaag laat ik jullie zien wat er in de eerste 6 vakjes zaten van mijn kalender. Want gek genoeg heb ik nog maar weinig kalenders voorbij zien komen die hetzelfde bevatten. Tot nu toe kan ik ook zeggen dat de lakken perfect dekkend zijn. Met 2 laagjes tenzij anders vermeld en de droogtijd is super snel.

Als eerste de nagelvijl in de vorm van een kerstsok. Deze zag ik bij iedereen wel voorbij komen. Dus niet heel speciaal. Maar toch een leuke toevoeging.

Dan What A Grey-t Night. Een hele mooie licht grijze lak met een gouden gloed. Hierdoor krijgt de subtiele grijze lak zeker een kerstig tintje.My Dear Reindeer was een kleine verrassing. Een taupe kleurige lak die ook nog eens matte opdroogd. Op mijn ringvinger bracht ik 1 laagje North Pole Princess aan.Een hele andere lak dan bovenstaande 2 is Do You Hear The Jingle Bells? Een gouden metallic lak. Toch is de finish wat grover dan dat ik gewend ben van een metallic lak. Dan had ik deze week ook nog een hele donkere groene lak genaamd Kiss Under The Mistletoe. Deze lak was al dekkend in 1 laagje en is dus super gepigmenteerd. Een goede basecoat is dan ook zeker een must! Ook hier bracht ik 1 laagje North Pole Princess aan op mijn ringvinger.En als laatste dan North Pole Princess. Eerlijk? Ik weet echt niet wat ik met deze lak moet. Het is een compleet doorzichtige lak. Wanneer je de lak over een gekleurde lak heen doet zie je weinig en heb je bulky glitters op je nagels. Nee, hier had Essence wat mij betreft iets meer over mogen nadenken!Ik ben erg benieuwd wat deze week weer achter de deurtjes zit en dat zal ik jullie volgende week laten zien!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Essence *First Week Advent Calendar*

  1. Wat een mooie lakken zitten erbij zeg! Ik vind dat bruin/bronze kleurtje erg mooi en feestelijk.
    Mirjam onlangs geplaatst…Kerst nailart met waterdecals / Christmas Nailart waterdecalsMy Profile

  2. de goudkleurige metallic lak is wel echt heel erg feestelijk, heel mooi!
    Petra onlangs geplaatst…Beauty UK matte lipstick: No. 3, SnobMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge