Essence *Come To Town*

Je hebt hem vast al overal voorbij zien komen de super leuke nagellak setjes van de nieuwste Limited Edition van Essence. Heb je ze nog niet gezien dan blijf zeker even kijken.

Toen ik het persbericht kreeg vond ik de schattige setjes al helemaal leuk en de topcoat was ik onwijs nieuwsgierig naar. Maar eenmaal in de winkel heb ik geen seconde getwijfeld. Ik nam beide setjes mee en de topcoat vloog er in de zelfde vaart achteraan.

De setjes hebben los van elkaar erg grappige namen. Helaas de lakjes los niet, op de topcoat na dan. In elk setje zitten 2 creme lakken en een leuke glitter lak. De flesjes zijn gevuld met 6ml en ik vind ze erg leuk vorm gegeven. Het kwastje is wel wat aan de korte kant maar lakt prima.Naughty or Nice is het eerste setje. Dit setje bevat een super leuke koraalrode en een bordeaux rode lak. De glitterlak die je in dit setje tegenkomt is goudkleurig. De basis is blank en bevat kleine en grote glitters. De creme lakken dekken prima met 2 laagjes en de glitterlak geeft genoeg glitter af met 1 laagje. De lakken drogen allemaal zeer snel en geven leuk resultaat.Got My List, setje nummer 2. In tegenstelling tot het eerste setje vind ik deze kleuren wat donkerder. Wel is de samenstelling van 2 creme lakken en een glitterlak het zelfde. Dit setje bevat een groengrijze en een paars/roze lak en heeft een zilverkleurige glitterlak. Ook deze creme lakken dekken met 2 laagjes. De glitterlak heeft wederom een blanke basis en kleine en grote glitters. Hiervan is ook maar 1 laagje nodig voor het gewenste effect.

Dan hebben we nog de Lametta Topper. The Most Wonderful Tree is een blanke lak met tal van glitters in een mooie groene/holografische kleur. Er zitten kleine ronde glitters in maar bevat ook kleine flitters. Persoonlijk vind ik het effect erg gaaf en lijkt het net alsof je dennennaalden over je nagels heen hebt gestrooid. Ik koos ervoor om deze topper te lakken over de koraalrode lak uit set 1 en de paars/roze lak uit set 2. Ik bracht maar 1 laagje aan en de lak droogde enorm snel.Ik vind het een geslaagde LE van Essence en ben er erg blij mee. Essence is o.a. te koop bij Kruidvat. Voor de setjes betaalde ik €3,59 per stuk en de topper was €1,89. Het betreft een tijdelijke collectie. Dus mocht je hem nog willen dan zou ik snel naar de winkels gaan want OP = OP.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Come To Town*

 1. De setjes zien er inderdaad heel erg leuk en feestelijk uit!
  Petra onlangs geplaatst…Yves Rocher: Showergel Kerstcollectie 2014My Profile

 2. Ik heb ze ook gekocht.
  Het tweede setje vind ik wel mooier.

 3. mooi setje! vind alle kleuren mooi hiervan! 😉 Xxx
  mandy onlangs geplaatst…Review: Kruidvat solait self tanning tissues.My Profile

 4. Prachtige creamy kleuren zeg!! En die gouden topcoat is ook erg leuk 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Girly Leopard – Nail ArtMy Profile

 5. die topper is ook zo pretty 😀
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 8/12; Golden Xmas.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge