Essence *Cinderella*

Essence komt binnenkort met een prachtige nieuwe Limited Edition genaamd Cinderella. In Nederland is deze nog niet te vinden maar over de grens waren de schappen al praktisch leeg. Toch wist ik nog 2 prachtige lakken te bemachtigen en wacht de rest op me in Nederland.

De Cinderella collectie bestaat uit 4 lakken van 8ml en een glitter topcoat. De flesjes zien er super schattig uit en doen me echt denken aan prinsessen door het lettertype. Ook heeft Essence weer goed nagedacht over de namen van de lakken!

Bibbidi-Bobbidi-Boo is een lila achtige lak met een taupe invloed. De lak bevat prachtige shimmers en is met 2 laagjes dekkend. Een verrassing?! De lak droogt super snel en satin mat op en geeft een prachtige finish door de shimmers.Sing Sweet Nightgale is een super zachte pastel roze lak met ook weer die prachtige shimmers. Ook met 2 laagjes dekkend en ook weer dat matte satin effect als verrassing.Ik ben echt verrast door deze 2 lakjes en ben dan ook zeker benieuwd naar de andere 2 en de topper. En die shimmer doet me echt denken aan de fee die Assepoester/Cinderella betovert. Wel hoop ik dat Essence na deze collectie het matte even laat voor wat het is.

Nog even geduld tot April en dan zullen deze beauties ook te koop zijn in Nederland. De prijs voor de lakken zal €1,89 per stuk zijn.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Cinderella*

 1. Ze zien er echt onwijs leuk en lief uit, de roze vind ik zeker wel een hebbehebbertje!
  Petra onlangs geplaatst…De vergelijking ..Invisibobble VS Action dupe..My Profile

 2. Wat zijn dit 2 lieve kleurtjes!
  Lonneke onlangs geplaatst…Mijn Favoriete Lente LakjesMy Profile

 3. Ja! Nu ik deze 2 zo zie, denk ik dat deze wel in mijn stash gaan komen
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Shiny Braided Nails.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge