Essence *All That Greys*

Het is al best en tijdje geleden dat ik weer een Limited Edition kocht van Essence. En die van Catrice is zelfs nog langer geleden. Ik vind de lakken niet zo heel spannend meer en de overige producten, mwa…

Ik was een beetje laat deze keer en liep daarom (denk ik) de mooiste lak uit deze collectie mis. Maar goed niet getreurt ik kocht nog 2 anderen die ik ook heel erg mooi vind.

Back To Black om maar mee te beginnen. Dit is een Pearly Matt lak. Het is een zwarte basis lak met een prachtige shimmer. Wat ik persoonlijk erg mooi vind is dat de lak mooi matt opdroogt. Tijdens het lakken dacht ik dat ik aan 1 laagje genoeg zou hebben tot de lak droog was. Toen zag ik allemaal kale vlekken en heb ik nog een 2e laagje aangebracht.Girl With A Pearl is een mooie High Gloss lak. De kleur is een hele lichte grijze lak. Ik vind hem zelf iets naar wit neigen maar zeker nog wel grijs te noemen. Ook deze lak is dekkend met 2 laagjes (Chapeau Essence)! En zie je die glans? Dat is zonder topcoat! Echt wauw.Beide lakken drogen ook nog eens enorm snel ik zeg dus weer eens: Goed gedaan Essence. Deze lakken betreffen een Limited Edition en zijn dus maar beperkt verkrijgbaar. Per lak betaal je €1,99 en zijn ze te koop bij o.a. Kruidvat.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge