EOS *Hand Lotion*

Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handlotions van EOS.

Ikzelf vind de lipbalms echt geweldig van EOS. De verpakking is grappig en zeer bekend en ik vind ze erg prettig in gebruik en daarbij ook nog eens dat ze voor mijn lippen goed werken. Overal bij ons in huis ligt wel ergens zo’n leuk gekleurd EOS ei. Maar daarom was ik nog nieuwsgieriger naar de handlotions.

Zover ik heb kunnen vinden in de winkels heb je ze in 2 geuren. Cucumber en Fresh Flowers. Beide erg prettig en niet enorm overheersend. Zoals je op de verpakking kunt lezen beloven ze genoeg en wat ik een plusje vind is dat ze geen ingrediënten hebben die op dieren worden getest. Toch blijft dit altijd een eindeloze discussie.Als je het dopje eraf drukt zie je een klein gaatje hier komt genoeg crème door heen. Niet te veel maar gewoon perfect. Wanneer je de crème insmeert trekt ie vrij snel in. Vind ik altijd erg belangrijk. En mijn handen voelen ook echt zacht aan.Ook bij de handlotion vind ik de verpakking erg grappig en leuk verzonnen. Ligt prima in de hand en geeft de perfecte dosering. Ja nog een EOS product waar ik zeer tevreden over ben. En hij zal komende winter echt in mijn handtas verdwijnen!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.
  • Hallo allemaal! Dit is even geleden dat jullie hier iets konden lezen. Helaas! Maar vandaag een extra lange update over mij en over hoe het met mij gaat. En hoe de afgelopen 13 weken verlopen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge