England Nail Art

Aangezien ik vandaag een heerlijke dag aan het shoppen ben in Engeland heb ik voor deze dag een speciale nailart gemaakt. De kerstsfeer is nu op en top in Londen en de sneeuwvlokjes dwarrelen daar ook naar beneden dus een heerlijke Engelse kerst nailart.Wat gebruikte ik:
– P2 – color victim – Blue’s Brothers
– NYC – Pier 17
– Flormar – 431
– PUPA – holographic – Denim Blue
– MAX stripers wit en rood

Voor ik begon met de precieze nail art heb ik mijn nagels gelakt met de PUPA Holographic. Hierover ben ik gaan sponzen zodat ik een mooi blauw gradiënt effect op mijn nagels kreeg.


Hierop ben ik los gegaan met mijn witte striper. Door een wit laagje sneeuw en sneeuwvlokjes te maken en de witte strepen uit de Engelse vlag. Vervolgens heb ik de vlag afgemaakt met de rode striper en klaar is de nail art!

Simpel maar doel treffend. Ik ben er blij mee en vond hem erg goed gelukt! Fijne dag allemaal en mochten er nog lakjes zijn gekocht in Londen dan komt er met veel plezier een shoplog.

Liefs,
Wendy

p.s. hoe zouden jullie het vinden als ik dit soort dingen ging filmen.

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to England Nail Art

  1. jaa ga het filmen dat zou super leuk zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge