El Corazon *Prisma 423/23*

El Corazon, een merk wat momenteel steeds bekender word in Nederland. Prachtige lakken en zeker budget te noemen. Ik denk dat deze combinatie bij velen in de smaak valt!

Geen idee of dat jij dit merk al kent. Maar ben je een liefhebber dan zal ik zeker even opletten want dan komt er nu iets in je wereld waar je gelukkig van word! Hoezo gelukkig? Nou neem alleen al het flesje. Prachtig vorm gegeven met een inhoud van maar liefst 16!! ml en een heerlijk kwast om mee te lakken. Gewoon perfect dus!

Prisma 423/23 is een lak uit de Prisma collectie wat inhoud dat deze lakken holografisch zijn. Sommige lakken van El Corazon hebben wel een naam maar deze collectie heeft cijfers. 423/23 is een prachtige paars grijzige lak met een prachtig holografisch effect. De dekking van deze lak is uitstekend te noemen en eigenlijk al te doen met 1 laagje. Ik gebruik zelf altijd 2 zodat de intensiteit van de kleur nog mooier is! De lakken van El Corazon drogen redelijk vlot. Maar had net wat sneller gemogen van mij!En? Ben je ook al onder de indruk? Nou hoor ik je denken… Dit is zeker ook weer zo’n dure lak! Nou eigenlijk absoluut niet dus! Voor €5,50 heb je al een prachtige El Corazon lak. Welke te koop zijn bij NailPaintLove. Dus hou je van mooi en budget? Zeker eens hier naar kijken!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to El Corazon *Prisma 423/23*

 1. Wat een mooie en aparte kleur. Love El Corazon
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Nymph Stripes.My Profile

 2. Tjonge, ik vind de kleur wel apart, al ben ik meer een liefhebster van fellere kleuren..de lakken van El Corazon zijn wel allemaal erg uniek vind ik…..de prijs is zeker erg leuk voor deze lak….
  Petra onlangs geplaatst…Monday Manicure: Wonderland whisper Indigo…My Profile

 3. Die prisma collectie vind ik echt zo mooi! Zou ze allemaal wel willen hebben. Zelfs zonder zon een beauty!
  NailTalk onlangs geplaatst…Aliquid Lacquer – Such a Delicious SchemeMy Profile

 4. […] mooie El Corazon lak die ik gebruikte voor deze nail art als basis lak hebben jullie hier op MissPinkyNails al eens voorbij zien komen maar speciaal voor mijn blog op Nailpaintlove maakte ik er een leuke […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge