El Corazon *Neon Matte Effect #144*

Ondertussen is het weer alweer een klein beetje afgezwakt maar vorige week was het toch nog heerlijk vertoeven met 30 graden. En wat is er met zulk weer nou leuker dan knallende nagels.

Als de zon schijnt vind ik het heerlijk om neon kleuren om me heen te hebben. Mijn haar, kleding en natuurlijk mijn nagels. Het knalt en het valt gewoon lekker op. En daarbij ik word er echt vrolijk van. En dat El Corazon een aantal prachtige neon lakken in het assortiment heeft maakt het natuurlijk nog leuker.

Neon Matte Effect #144, een knallende neon roze lak, die enorm fijn lakt, enorm knalt en ook nog eens een prachtig matte effect heeft. Dit is wel zo’n kleurtje wat ik veel draag tijdens de warmere temperaturen. Wanneer de lak opdroogt zie je dat het matte effect langzaam tevoorschijn komt. Met 2 dunne laagjes is de lak dekkend en ook droogt de lak redelijk snel.El Corazon heeft een eigen webshop waar je vanalles van hun kunt bestellen. Van lakken tot overige make up producten. En ook hebben ze nog een assortiment met overige merken en producten. De Neon Matte Effect lakken kosten omgerekend €2,65 per stuk. De verzendkosten vanuit Rusland zijn €7,50 en ik kan je vertellen dat de verzending echt snel gaat.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge