El Corazon *Matte & Shine 164*

Afgelopen dinsdag konden jullie al lezen dat er 2x in de week een samenvatting artikel online komt. Met hierin de linkjes naar de volledige Nailpaintlove artikelen.

Vandaag heb ik 1 van de nieuwe merken die sinds deze week te koop zijn bij Nailpaintlove . Namelijk El Corazon. Een prachtig budget merk met mooie lakken! Mijn volledige review en meer swatches kun je hier zien en lezen. Wanneer je het in het Engels wil lezen kan dat natuurlijk ook prima!DSC_94151-BorderMakerNeem zeker eens een kijkje naar deze prachtige lakken want 16ml voor €5,50 is echt een goede budget deal!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to El Corazon *Matte & Shine 164*

  1. Zeker een heel fijn budget merk!

  2. Mooi kleur en apart. Ik zie voornamelijk op Instagram veel swtaches van dit merk voorbij komen en zou zelf ook wel een paar van dit merk willen. Ik ga even door klikken naar de link ze zijn niet duur.
    Lonneke onlangs geplaatst…Nail Arts Of The Month MayMy Profile

  3. Deze lak is inderdaad heel erg mooi van kleur, Love it!
    Petra onlangs geplaatst…Eindelijk,…..ik heb een beslissing genomen…!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge