El Corazon *Matt & Shine*

Een hele tijd geleden bestelde ik enkele El Corazon lakjes. Ik koos voor de holografische lakken maar ook voor de Matt & Shine lakken. Maar ze zijn werkelijk allemaal prachtig!

Ik had al eens een lakje van El Corazon van Miriam gekregen en pas geleden ook al van Daphne dus ik werd nieuwsgieriger en nieuwsgieriger naar andere lakken. Dus mocht ik van Wouter een aantal bestellen. Ik laat jullie vandaag een lakje uit de Matt & Shine collectie zien. Welke al bij het flesje te herkennen valt. Het flesje is matte of zoals het ook wel word genoemd een frosting glass bottle. De kleur is duidelijk te zien. En aan de dop zit een prettig kwastje wat heerlijk lakt.

Matt & Shine 165 is een mooie roze lak met een koele ondertoon en een blauw glansje. Ook bevat de lak enorm veel mini flakes. Gewoon super mooi allemaal. Met 2 laagjes is de lak dekkend en wanneer de lak opdroogt komt de matte finish tevoorschijn en zie je hoe mooi de lak echt!Ik ben dol op dit soort lakjes. Net weer anders dan andere merken en gewoon helemaal wauw. Het leuke is dat deze lakken binnenkort te koop zijn bij Nailpaintlove. Net als nog heel veel meer andere mooie merken!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to El Corazon *Matt & Shine*

  1. Jaa! Deze collectie vind ik zo mooi en apart. I love it.
    Dailynailsart onlangs geplaatst…Tutorial: Mani swap, Dry watermarbleMy Profile

  2. Zo’n mooi collectie van El Corazon! Deze is ook weer prachtig.
    NailTalk onlangs geplaatst…Rimmel – 408 PeachellaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge