El Corazon *Matt & Shine 165*

Jullie konden al een hele tijd geleden deze Matt & Shine zien hier. Toch besloot ik hem nog eens op de foto te zetten en er een artikel voor Nailpaintlove over te maken.

DSC_0009-BorderMakerDit is een lak die ik maar al te graag gebruik of überhaupt gewoon draag. Het effect blijft gewoon prachtig. Wil je meer lovende woorden lezen over deze prachtige Matt & Shine? Check dan gauw mijn artikel op Nailpaintlove.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge