El Corazon *Magic Charmer*

Omdat ik de afgelopen tijd niet altijd even fit was om hele kunstwerken te maken op mijn nagels, ben ik al erg blij met leuke sheerlakken/toppers. Zo ook deze Magic Charmer. En een Charmer it is!

El Corazon heeft tal van prachtige lakken. En een tijdje terug moest ik nieuwe Cuticle Defender hebben en besloot ik deze gewoon rechtstreeks in Rusland te bestellen. Omdat ik op zo’n moment 1 flesje van iets bestellen enorm onzin vind besloot ik nog wat lakjes mee te bestellen.

Magic Charmer is een roze lak met tal van shimmers. De basis shimmer is roze maar er zit ook een prachtige gouden glans in. Omdat ik dus een lakje wou opleuken heb ik hem 1 laagje over Bug A Blue van BarryM gedaan. En het effect vond ik fantastisch mooi en vooral lekker zomers.Lakjes van El Corazon zijn enorm goedkoop. Het zijn prachtige lakken tegen enorme budget prijzen. Magic Charmer kost 180 rub. dit is omgerekend ongeveer €2,48.

Als je denkt dat bestellen via de officiële site van El Corazon lastig is dan heb je het mis. Het enige is het betalen maar met een berichtje is dat ook opgelost. En het aller mooiste vond ik toch wel de verzendkosten. Voor omgerekend €7,50 heb je al je pakketje verzonden naar Nederland.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to El Corazon *Magic Charmer*

  1. Net wat voor jou! Schattig en… roze 😀
    Nailtalk onlangs geplaatst…Rome by Night – Stamping Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge