El Corazon *Illusionist*

Alweer wat maanden geleden liet ik jullie hier op MissPinkyNails al deze mooie cherry roodroze lak van El Corazon zien. Toen vertelde ik hoe moeilijk het was om deze lak in Nederland te krijgen.

DSC_9023-BorderMakerDaar is ondertussen verandering in gekomen en ook dit mooie merk kun je vinden bij NailPaintLove. En speciaal daarom kun je hier de lak nogmaals bewonderen in een uitgebreid artikel!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to El Corazon *Illusionist*

  1. Een pareltje! 🙂 Heel mooi.
    NailTalk onlangs geplaatst…FNUG ’s Cat – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge