El Corazón *Easter Eggs*

Tijdens mijn verjaardag kwam er een super leuk pakketje door onze brievenbus gevallen. Nou ja onze brievenbus is echt een brievenbus en het valt dus niet op de deur mat. Maar ondanks dat zat er een super leuk verjaardagskadotje in.

Ik had een tijd geleden Miriam van Nailtalk een pakketje gezonden met allemaal leuke P2 lakken en zij besloot om mij tijdens mijn verjaardag te verrassen met een prachtige lak van El Corazón. En een verrassing was het zeker!
De lakken van El Corazón zijn allemaal erg bijzonder. Ik probeerde wat informatie op internet te zoeken over het merk zelf maar ik kreeg vrijwel allemaal Russische sites en laat mijn Russisch nou niet echt goed te noemen zijn. De lakken hebben allemaal mooie flesjes die zijn gevuld met 16ml en ze doen mij denken aan de flesjes van Caïté. De kwast is rond en lakt prima!Ik dacht eerst dat het hier ging om het lakje Easter Eggs omdat dat de naam is die op het etiket staat. Wat ik wel kon vinden op internet is dat dit de collectie waar lakje 423/97 uit komt. Het is een jelly roze basis met micro zwarte glitters en zwarte hexagons. De lak is dekkend met 2 laagjes. Wel vond ik de droogtijd erg lang. Dus het is geen snelle lak!Ik heb de lak gekregen maar mocht je deze of 1 van de andere super mooie El Corazón lakken willen aanschaffen. Dan kan dat via deze webshop. De prijzen liggen ongeveer rond de €5,50 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to El Corazón *Easter Eggs*

 1. Mooie swatches! En mooi lakje, staat je prachtig!
  NailTalk onlangs geplaatst…Golden Flower – Nail ArtMy Profile

 2. oehh die is gaaf 😀
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 11/8; Pale Matte Pink.My Profile

 3. wat een bijzondere vreselijke prachtige lak haha! vooral de kleuren combi dat paars/roze en zwart love it.
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge