Effecto Tejano

Een tijdje terug liet ik een aantal sale lakken van Claire’s zien. Hier tussen zat een prachtige denim lak. Door deze lak besefte ik me dat ik vorig jaar van mijn moeder nog een prachtige Denim lak kreeg uit Mallorca.

Als mijn moeder of mijn vader op vakantie zijn en ze nemen souvenirs mee voor ons dan krijg ik vaak onbekende lakken. Ik hou hiervan! Vorig jaar kwam mijn moeder dus terug met een Denim lak van Sirer Costmetica. Het flesje ziet er erg tof uit er zit een soort golfje in. De inhoud mag er ook zeker zijn met 12ml. De ronde kwast lakt erg fijn.Effecto Tejano is een donker blauwe lak met veel zilveren shimmers en micro glitters. En de lak verbaasde mij enig sinds wel. Met 1 laagje was de lak al dekkend. En net als alle andere denim lakken droogt deze lak niet matte op.Ik vind het wel een leuk lakje. En schaam me diep dat deze ergens achterin mijn kast was beland want eigenlijk is hij wel heel erg tof!Nemen jullie ook altijd onbekende vakantie lakken mee als je op vakantie bent?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Effecto Tejano

 1. Een zeer mooi lakje! En ja als ik op vakantie ben kan ik het niet laten om wat lakjes mee te nemen. 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Beauty advies gevraagd….My Profile

 2. Wat een gaaf flesje zeg! Alleen daarom zou ik ‘m al mee willen nemen 🙂 Mooi blauwe lak!!
  NailTalk onlangs geplaatst…O.P.I. – Next Stop… The Bikini ZoneMy Profile

 3. wat een grappig flesje! de kleur vind ik ook erg mooi
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge