Een Kijkje…

Vandaag nog maar weer eens een kijkje in mijn leven en wat mij zoal allemaal bezig houdt. Het verschilt nogal van bezigheden maar ik heb besloten dit artikel 1x in de 1 a 2 weken terug te laten komen. Anders worden het wel heel veel foto’s en ik wil het toch leuk houden. Dus niet teveel foto’s maar zo rond de 10 vind ik prima genoeg.

Tijdens carnaval moest mijn vriend Wouter werken en toen we om 9.00uur ‘smorgens uit Den Bosch weg reden (want ja hier is de Heineken Brouwerij) begon het heel hard te sneeuwen. 

Het fijne aan een vrachtwagen is dat je hoog zit en zo kon ik de optocht goed zien die langs kwam in 1 van de dorpen waar we moesten zijn om het bier af te leveren.


Toen mijn moeder terug kwam van haar huwelijksreis zijn wij nog een paar dagen gebleven. Ik kreeg echte Belgische slagroomtruffels. Echt mijn favoriet! Ook mocht ik de trouwfoto’s nog uitzoeken voor een trouwboek en terwijl ik dat deed lag 1 van de katten bij mij te slapen op de bank.

Dan kom je na 1,5 week weer thuis en kom je er achter dat je best een berg lakken mag gaan opruimen. Wel leuk werk hoor maar het was best veel 😉

Nog even wat geshopt. Nieuwe stoere laarzen en stijgerhoutenblokken met teksten erop. Ik heb er 3 gekocht en deze komen straks waarschijnlijk bij de voordeur of op een andere plek te hangen in ons nieuwe huis.


En dan hebben we nog Valentijn. Mijn lief had een romantisch diner gemaakt en hier hebben we samen heerlijk van gepeuzeld. 

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden. Ik vind het in ieder geval erg leuk om met jullie te delen. Wil je dagelijks mijn foto’s zien dan kun je me volgen op Instagram.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge