Een Kijkje…

Vandaag even wat nieuws… Ik zie regelmatig op andere blogs dat mensen foto’s plaatsen die ze gemaakt hebben met hun mobiel, via Instagram of gewoon. Nou heb ik nog niet heel lang Instagram maar leek het mij leuk om jullie ook een kijkje in mijn leven te geven. Hoe vaak ik dit ga doen weet ik nog niet maar dat het af en toe zal terug komen lijkt mij wel leuk.

Misschien dat je sommige dingen al wel voorbij had zien komen maar ik heb zo een samenstelling gemaakt van dingen die ik erg tof vond afgelopen week. 

Mijn sieraden setje voor de bruiloft wat ik gemaakt had bij Sonja en wat je terug kan lezen.

Ondanks dat ik dyslectisch ben heb ik deze 3 boeken in korte tijd uitgelezen en dat terwijl ik nooit lees. Ik zal Christian en Ana missen 😉

Oma’s nagels gelakt dus klaar voor de bruiloft net als Otje het hondje van mijn moeder.

Na een week best veel gesnoept terug naar een gezond ontbijt. Kwark met thee.

Mijn moeder en haar man zijn op huwelijksreis en dus mochten ik en mijn vriend een weekje logeren. Dat gaf een hoop gezelligheid en leuke momenten!


Onze kietel Elmo naast Sponsbob bij de wekker. Het tijdstip was de tijd dat we naar bed gingen na de bruiloft. Het was dus een zeer geslaagd feestje! 

Dan hebben we nog ons appartement wat gebouwd word. Toen ik daar deze week langs reed zag ik dat de muren van onze buren al staan. En deze week komen onze muren! 

Ik hoop dat jullie het leuk vinden zo af en toe eens te zien wat mij bezig houdt en een klein kijkje te krijgen in mijn leven.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Een Kijkje…

  1. Wat leuk om te zien 🙂 Lijkt me tof als je het vaker gaat doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge