Echoes Polish *Vainglory*

Vandaag weer eens een nieuw merk voor mij. Het is wederom een indie lak maar ik kende het merk nog niet. Ik zag 2 lakken van Echoes Polish in een blogsale staan en werd toch wel wat nieuwsgierig.

Eigenlijk wanneer ik ergens indie lakken zie die ik niet ken gaat er ergens iets kriebelen ofzo. Op zo’n moment word ik nieuwsgierig en wil ik er meer over weten. Wanneer ik in een blogsale dan zulke indie lakken tegen kom net zoals deze Echoes Polish ben ik eigenlijk meteen verkocht.

Vainglory is een donker groene lak met een goudachtig holografisch effect. De substantie is wat dun en daardoor had ik 3 laagjes nodig voor de dekking. Wel droogt de lak daardoor wat sneller. Prima dus.DSC_1281-BorderMakerDe lakjes van Echoes Polish zijn 5-free. Dit staat op het flesje maar dit staat ook vermeld op de Etsy webshop van Echoes Polish en per lakje betaal je $7,95. Hier komen nog de verzendkosten bij. Doordat ik de mijne via een blogsale kocht weet ik niet hoe hoog deze zijn.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Echoes Polish *Vainglory*

  1. Drie laagjes is een klein beetje jammer maar wel de moeite waard zeg! Wat een prachtige lak!
    NailTalk onlangs geplaatst…Win 4x LacquesterMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge