Easel Come, Easel Go!

Jullie zullen wel denken daar is ze weer met haar USA aankoop. Jup mijn excuus, weer een lakje uit Amerika. Nu ook 1 die in Nederland helaas niet te koop is. Maar omdat ie toch heel erg mooi is wil ik deze zeker met jullie delen. Ik gebruikte hem als basis in een Nail art maar deze gaan jullie nog zien!

DSC_3307-BorderMakerFinger Paints is een merk waar ik wel eens iets voorbij had zien komen. Maar ik had nooit echt opgelet waar je deze kon kopen en juist waar niet. Nou in Nederland zijn ze zeer moeilijk aan te komen maar in Amerika liggen ze gewoon bij de drogist. Net zoals zoveel merken 😉

Easel Come, Easel Go is een hele mooie zilveren lak met heel veel kleine shimmertjes. Dit maakt voor mij de lak toch wel speciaal. Toen ik deze lak zag heb ik ook niet heel lang na gedacht voor hij in mijn mandje belandde. Finger Paints lakken hebben grote ronde flesjes met een wat langere dop. De inhoud is dan ook royaal met 15ml. De kwast is mooi rond en lakt erg prettig.

DSC_3312-BorderMaker

Toen ik begon dacht ik dat ik 2 laagjes nodig zou hebben om het dekkend te krijgen. De substantie was vrij dun en hierdoor was het lakken iet wat moeilijker. Toen het eerste laagje was opgedroogd wat vrij snel ging bleek de lak ook al heel mooi dekkend te zijn! Wel streept de lak iets maar dit is al vrij snel bij zulke metallic achtige lakken.

DSC_3285-BorderMaker DSC_3287-BorderMaker DSC_3288-BorderMaker

Finger Paints is helaas niet te koop in Nederland mocht je ooit naar Amerika gaan of iemand weten die gaat. Kijk zeker eens naar deze lakken!

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Easel Come, Easel Go!

  1. mooie lak voor de feestdagen 😀

  2. Ziet er mooi uit! Lekker sparkly! Het flesje zelf ziet er ook mooi uit!

  3. oeh dit vind ik een hele gave lak, normaal heb ik het niet zo op zilveren lakken maar deze vind ik wel mooi.

  4. Ik snap je usa aankopen hoor, ik doe dat ook! ziet er een fijn nagellakje uit!

  5. […] basis gebruikte ik Easel Come, Easel Go! van FingerPaints. De review van deze lak kun je hier terug zien. Ik gebruikte het zilver om hier met rood op te kunnen stempelen. Tussen al mijn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge