Dupe alert *NYC vs. Miss Sporty*

Vandaag weer eens een vergelijkingsartikel. Het is denk ik alweer een jaar geleden dat ik spontaan 2 dezelfde lakken tegen kwam in mijn stash maar vorige week gebeurde het weer eens! Dus is het een dupe alert of niet?

Nou en of het een dupe is van elkaar. Of misschien zelfs anders gezegd ze zijn gewoon letterlijk helemaal het zelfde. En wie wie heeft nagedaan kan ik niet zeggen. Want volgens mij kwamen beide collecties rond de feestdagen.Miss Sporty – Oh My Gem! – 003 heeft net als NYC – Crystal Couture – NY Princess een paarse jelly base met prachtige blauwe en paarse glitters. Of de lak dekkend te krijgen is weet ik niet. Ik gebruik bij zulke jelly lakken al een onderlak zodat de lak dekkend lijkt. Dat deed ik ook bij deze 2 lakken.

Buiten dat de flesjes er heel anders uitzien en de hoeveelheid verschillend is. NYC heeft een inhoud van 9,7ml en Miss Sporty 7ml. Is ook de kwast anders. Miss Sporty heeft een volle brede kwast die mooi rond is afgesneden. NYC heeft een smalle platte kwast die recht is af gesneden.

Ik bracht Miss Sporty aan over de middel vinger en mijn pink en NYC over de wijs en ring vinger. En eerlijk ik moest mijn notitie erbij pakken want ik zie echt geen verschil. Ik heb eigenlijk geen idee of beide lakken nog verkrijgbaar zijn. Maar goed mocht er 1 van deze 2 nog wel te koop te zijn dan is de ander niet eens nodig ;). Miss Sporty koop je bij de Etos en kost €1,99 en NYC is te koop bij Kruidvat en kost €2,39 per stuk. Het is verschil is dus minimaal in eigenlijk alles!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Dupe alert *NYC vs. Miss Sporty*

  1. beiden vind ik superleuk om te zien,wonderlijk blijf ik het vinden dat sommige producten zo op elkaar lijken….
    Petra onlangs geplaatst…Unboxing …Nailways Suprise box!My Profile

  2. HUH! ja die zijn inderdaad exact hetzelfde! Grappig 😀 En hij’s leuk, of eigenlijk; ze zijn leuk 😀
    NailTalk onlangs geplaatst…Born Pretty – Stamping Plate OrganizerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge