Duochroom by Flormar

Daar is ie weer… 1 van mijn favoriete merken uit het buitenland Flormar. Nou ja uit het buitenland die niet in Nederland te koop zijn. Sinds kort heb ik een leuke website gevonden waar ze veel (lees in HEEL VEEL) verschillende lakjes hebben en zo ook mijn favorieten Depend en Flormar. Flormar is al vaker voorbij gekomen in verschillende versies. Vandaag een leuke Duochroom.
Op internet werd dit lakje beschreven als een rood gouden duochroom. Toen ik hem eenmaal thuis had vond ik de kleur niet echt kloppen na de omschrijving. Ik zie wel rood, goud tinten maar voor mij is de lak meer koper dan wat anders. 

Flormar heeft altijd van die fijne lange doppen, deze houden erg fijn vast en de kwast die eraan zit is ook erg soepel en gewoon recht. In het flesje zit 11ml dus het is een beetje een standaard grote van het flesje.


Ondanks dat de lak erg goed dekt in 1 laagje vond ik het een beetje tegenvallen met de droogtijd. Ik heb de Spritz Dry gebruikt omdat het simpel weg erg lang duurde voor hij droog was. Erg jammer dus!


Zo op mijn nagels zag ik weinig meer van de overige kleuren en het duochroom effect en was het voornamelijk metallic koper wat ik op mijn nagels had.

Flormar is voornamelijk te koop in Spanje en kost hooguit €2,50. Ik heb een site gevonden die ze ook verkopen en ook verzenden naar Nederland. Hier betaalde ik voor deze DuoChroom lak €2,60. Niet veel verschil dus.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Duochroom by Flormar

  1. Ik zie meer een mooie rode lak met een iets gouden shimmer. Maar wel heel mooi

  2. Oeps ik ging ff op die site kijken… Per ongeluk lakjes besteld! Ach ja…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge