DuoChrome by Flormar

Flormar een top merk wat je alleen in he buitenland kunt kopen. Nergens anders kon ik het krijgen. En dat terwijl ik dit merk zo geweldig vind. De lakken zijn super fijn en er is gewoon weinig op aan te merken. Nu hebben ze een nieuwe collectie met DuoChrome lakken. 
Flormar heeft deze collectie nog niet zo heel erg lang en toen ik flink aan het surfen was kwam ik een site tegen waar ze Flormar verkochten. Ook de DuoChrome collectie stond hier tussen.
Zoals je ziet is het een mooie paars gouden lak. En de duochroom is enorm goed te zien bij deze lak. Opzich vind ik dit soort lakjes altijd wel wat speciaals hebben. Alleen begin ik ze heel snel saai te vinden op mijn nagels. Maar mooi blijft het wel..

Deze DuoChrome #DC06, helaas geen naam maar een nummer, is een prachtige paars gouden lak en heeft een inhoud van 11ml. De gouden lange dop houdt erg fijn vast en aan de dop zit een lange steel waar een smal kwastje aan vast zit. 


Tijdens het lakken werd ik best vrolijk van deze lak. In 1 laagje was hij mooi dekkend en kwam het mooie DuoChrome effect tevoorschijn op mijn nagels. De substantie van de lak is wel wat dunner dan de normale Flormar lakjes maar dit was niet storend. Ook de droogtijd was wel wat langer. Ik kocht dit lakje en nog wat andere lakjes op een website uit Bulgarije *klik*. Hier verkopen ze veel verschillende merken en de verzending gaat ook wel redelijk snel. Het is misschien net wat duurder dan dat je gewend bent maar nog niet super duur. Verzendkosten zijn €7,00.

Dit lakje koste op deze website €2,60. Die prijs is wel ongeveer gelijk aan de winkel prijs in Spanje.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to DuoChrome by Flormar

  1. Nog nooit van gehoord, maar wel heel gaaf!

  2. wat een super gaaf kleurtje! oke ik wil FLORMAR NU:D dankjewel wendy:P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge