Dress Code Happy

Jullie konden al de -na mijn idee geflopte Viva Brazil- Essence LE zien. Tijdens hetzelfde bezoek aan Duitsland zag ik ook de prachtige lakken van de P2 LE Dress Code Happy. De kleuren spraken mij wel aan en ik nam er 3 mee.

Wat ik van deze kleurrijke lakken moest verwachten wist ik niet. Ze hebben allemaal prachtige zilveren shimmers en zagen er gewoon super gaaf uit in het flesje. De flesjes zijn lange ronde flesjes met gele doppen. Lekker Happy :D. De inhoud valt ook zeker niet tegen met 8ml. De kwast is gewoon rond en recht afgesneden.Vintage Lily, is een mooie lila paarse lak met zoals al gezegd een prachtige zilveren shimmer. Ik had 2 laagjes nodig om hem mooi dekkend te krijgen en hij droogt snel op.Mango Sorbet, alweer een gele lak. Geen idee wat ik er mee moest maar na het lakken en een dekkend geheel na 2 laagjes was ik super verrast en gaf de mango gele kleur mij een glimlach op mijn mond. Ook deze lak droogt lekker snel.Powder Pink, als laatste maar zeker niet de minste. Zoals de naam al doet vermoeden is het een roze lak en net als boven genoemde ook zilveren shimmers. Ook deze lak dekt mooi in 2 laagjes en had wel net wat langer nodig om te drogen.De kleuren zijn super en de dekking is geweldig. Wat voor mij een enorme verrassing was en zoals jullie waarschijnlijk al konden zien is dat de lakken hele fijne textuur lakken zijn. Nu ben ik er nog blijer mee dan dat ik al was. Want deze kleuren zijn niet zo voor de hand liggend.

Ik kocht deze lakken bij de DM Drogist in Duitsland en betaalde per lak €2,25. Ik zeg prima budget en zeker de moeite waard. Helaas is P2 niet in Nederland te koop maar mocht je in je vakantie nog in Duitsland komen ga dan zeker eens opzoek naar een DM Drogist.

Maar aangezien de maand Juni voor mij in het teken staat van de zomer en mijn verjaardag kunnen jullie vanaf morgen kans maken op 2 van deze lakken.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Dress Code Happy

 1. Die laatste vind ik wel heel erg mooi!
  Mariska onlangs geplaatst…Nieuwe eetkamertafel en kastMy Profile

 2. mooie aparte kleuren!
  femketje onlangs geplaatst…Sally Hansen – Posh Plum.My Profile

 3. Wat een ontzettend leuke flesjes, lekker vrolijk! Vind de paarse wel het mooist van de 3
  NailTalk onlangs geplaatst…P2- C’est la Vie!My Profile

 4. […] passend bij mijn zomer gevoel. Mocht je nieuwsgierig zijn hoe de lakken eruit zien? Klik dan even hier!Wat mogen jullie doen om kans te maken op deze 2 lakken. -Laat een leuke reactie achter met daarin […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge