Dreams

Dromen, wie doet het niet?! ’s Nachts als je slaapt of over dingen die je graag wil doen of gewoon over dingen die je wel graag zou willen. Iedereen droomt zo. Afgelopen jaar zijn voor mij zeker een aantal dromen uit gekomen. Ik woon samen met mijn lieve vriend, we hebben een pracht vakantie naar Amerika gemaakt en zo zijn er nog wel een aantal kleine dingetjes waar van ik niet had kunnen dromen dat deze zouden gebeuren.

DSC_3128-BorderMakerNu zul je wel denken hoe kom je er nou weer op om over dromen te beginnen? Nou deze immens mooie lak van Zoya heet Dream. Deze komt uit de winter collectie en ook deze collectie bevat werkelijk prachtige lakken. Toen ik het plaatje van de blauwe glitterlak zag wist ik het zeker die ging het worden. Buiten deze collectie heeft Zoya nog meer juweeltjes zoals de PixieDust collecties. Die bij meerderen wel bekend zal zijn.

Dream is een hele mooie diep blauwe lak met ontelbare hele kleine holografische glittertjes. Prachtig dus. Met de smalle ronde kwast kun je prima lakken en zelfs de glitters bleven gewoon op hun plek en werden niet weer weggestreken. Het flesje heeft wel wat speciaals. Deze is vierkant en loopt van smal naar breed. De inhoud is ook flink met 15ml.

DSC_3130-BorderMaker

Ik werd echt heel erg verrast door deze prachtige Zoya lak. Ik had er nog geen maar ik kan je zeggen dat ze er een nieuwe fan bij hebben. In 2 laagjes was deze lak prachtig gedekt. Oke, de droogtijd was wel wat langer dan ik gewend was maar ik vind het echt niet erg bij deze -Dream- lak.

DSC_3124-BorderMaker DSC_3117-BorderMaker DSC_3125-BorderMaker DSC_3120-BorderMaker DSC_3119-BorderMaker

Hihihi excuus voor de meerdere foto’s ik kon gewoon echt niet genoeg krijgen van deze prachtige lak met alle mooie glitters. Zoya is in Nederland helaas weinig te koop maar PrettyPolish verkoopt deze prachtige lakken incl. deze nieuwe collectie! Helaas zijn ze wel wat duurder en betaal je €12,95 per stuk.

Aangezien mijn lijst van aankopen in Amerika nog lang niet leeg is zullen er nog wel meer van zulke juweeltjes voorbij komen! Ik kan niet wachten 🙂

Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Dreams

  1. Wat een prachtige lak! &Wat heb je een leuke blog zeg! Ik volg je vanaf nu via bloglovin.

  2. Heel mooi! Ik heb nog geen lakje van Zoya, maar dit soort foto’s maken me wel heel nieuwsgierig!

  3. Wat doe je mij aan zeg haha! Wat een onwijs gave lak, prachtige kleur en boven al prachtige glitters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge