Doctor Lacquer *Scubaloha #1*

De zomer is alweer meer in zicht dan dat hij achter ons ligt. Althans zo voelt het voor mij. Toch kocht ik vorige zomer de geweldige Scubaloha collectie van Doctor Lacquer en vandaag laat ik jullie de eerste 3 zien.

Tijdens carnaval konden jullie al enkele lakken zien dus vond ik het nu wel eens tijd worden voor een review. Doctor Lacquer is een Amerikaans indie merk. Het leuke aan dit merk vind ik vooral de diversiteit. Scubaloha is een collectie met pastelneon kleuren die ook nog eens Glow In The Dark zijn. Super leuk en super zomers. En na al die regenachtige dagen pept dat altijd even lekker op!

De lakken zijn allemaal dekkend met 2 a 3 laagjes. Door het Glow In The Dark pigment wat is toegevoegd aan de lakken hebben de lakken allemaal een fijne textuur. Ook is het lakken van deze lakken best een uitdaging, ze drogen vrij snel en hierdoor krijg je snel vlekken. Dit is makkelijk te verhelpen door een topcoat zodat de lak mooi egaal word. Op de foto’s geen topcoat maar zoals de lak is.

Omilu, is een lichte neon blauwe lak die ook blauw oplicht in het donker.Uhu Uliuli, is een pastel lavendel paarse lak die in het donker blauwpaarsig oplicht.Kumu, is een knallende roze met een zacht tintje. Deze lak licht in het donker roze op.Ik vind het mooie kleuren die ook best mooi en goed te gebruiken zijn in nail arts. Ik vind zelf dat Doctor Lacquer erg mooie lakken maakt. De lakken van Doctor Lacquer zijn verkrijgbaar via hun eigen shop in 2 maten. De lakken van 10,5ml kosten dan ook $7,99 en de lakken van 16,5ml kosten $11,99. Zelf vind ik de hoeveelheid van 10,5ml groot genoeg!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Doctor Lacquer *Scubaloha #1*

  1. Ooh die kleurtjes! Heerlijk!
    Nailtalk onlangs geplaatst…Femme Fatale Fields of Treasure & Lantern LightsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge