Doctor Lacquer – *Betalain*

Nu de zomer al even bezig is en het zonnetje al lekker schijnt vind ik het heerlijk om prachtige holografische lakken te dragen.

IMG_1226-BorderMakerNu zijn er veel merken met fantastische lakken maar de indie lakken steken er toch wel met kop en schouders boven uit als het om holografische lakken gaat. Doctor Lacquer is een merk wat ik heb leren kennen via Instagram. Een merk met waanzinnige lakken, waarvan een heel aantal te koop zijn bij Nailpaintlove. Vandaag laat ik jullie Betalain zien uit de Kaleidoscope collectie. Voor het volledige artikel kun je hier klikken.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Doctor Lacquer – *Betalain*

  1. ze komen inderdaad wel heel goed tot hun recht met het vele licht van de zomer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge