Divoom *Airbeat 10*

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van TelecomTelecom.nl of ik telefoonhoesjes voor ze wou reviewen. Helaas hadden ze voor mijn Sony Xperia Z3 Compact niet echt iets speciaals en mocht ik iets anders uitzoeken.

Ik koos voor de Divoom Airbeat 10 bluetooth speaker. Divoom staat bekend om zijn draadloze speakers die mooi zijn afgewerkt en zeker goed geluid produceren. Toen ik de foto’s zag van de Airbeat 10 en er het 1 en ander over had gelezen op internet wou ik deze zeker wel proberen. Deze draadloze speaker heeft namelijk vele voordelen waardoor hij mij zeker opviel.

Toen ik hem thuis kreeg viel mij meteen op dat het ging om een zeer compacte speaker. Hierdoor ligt hij mij niet snel in de weg als ik op mijn werkkamer bezig ben maar hij is ook enorm makkelijk mee te nemen. Ik nam hem bijvoorbeeld mee op onze vakantie en zo hadden we ’s avonds toch een lekker muziekje. We konden er zelfs mee buiten zitten want ook al was de lucht wat vochtig deze Airbeat 10 is spatwaterdicht. Dit houdt dus in dat je hem zelfs onder de douch kan gebruiken.Je hoeft ook niet bang te zijn dat de oplaadpunten of andere aansluitingen vol water lopen. Deze zijn goed afgesloten door het rubber wat aan de gehele onderkant van de box zit. Aan de zijkant zit tevens de aan/uit knop en de volume knop. De bovenkant van de box is zelf van een lichtgewicht metaal.De Divoom Airbeat 10 functioneert ook nog eens prima als handsfree bel box. Wanneer je lekker je muziek aan het luisteren bent doormiddel van de bluetooth aansluiting en je word op dat moment gebeld. Hoef je niet eerst je gesprek af te kappen om via je telefoon te kunnen bellen. Je kan gewoon doorgaan met je bezigheden want in de box zit een microfoon bewerkt die echt uitstekend werkt. Je bent duidelijke en goed verstaanbaar voor de gene aan de andere kant.

Wat ik ook enorm leuk vind wanneer je deze speaker ontvangt is dat het niet alleen zomaar een simpele compacte speaker is die je krijgt. Wanneer je de speaker namelijk uitpakt zitten er naast de gebruikelijke kabels voor het opladen of aansluiten op een headphone-aansluiting maar er zitten ook 2 toebehoren bij. Een plastic opzet stukje die je aan de stuur van je fiets kunt vastmaken. Doormiddel van het schroefdraadje kun je de box zo op dit opzetstukje draaien. Ook zit er nog een zuignap bij. Deze is natuurlijk bedoeld voor gebruik in de badkamer of waar je hem dan ook op de tegels wil vastmaken. Ook hier draai je hem gemakkelijk op wanneer je de zuignap goed hebt vastgemaakt. Wanneer de box vol op geladen is gaat deze zeker 5 uur non stop mee. Het bereik wat je hebt met je telefoon is 10meter. Dus je kan ook nog gewoon vrij bewegen met je telefoon. Zoals jullie kunnen lezen ben ik enorm tevreden over deze Divoom Airbeat 10. Wanneer ik weer op vakantie ga zal ook deze zeker weer mee gaan en behoren tot mijn vaste reis benodigdheden. En als ik thuis ben, dan gebruik ik hem op diverse plaatsen in huis want het geluid is gewoon fantastisch!

Deze Divoom Airbeat 10 is te koop bij TelecomTelecom.nl . Voor deze box betaal je €29,00. De verzendig is gratis en wanneer je voor 22.00uur besteld is het morgen al in huis. En wat misschien ook erg leuk is om te vermelden is dat ze bij TelecomTelecom.nl ook al super toffe iPhone 6S beschermhoesjes verkopen!Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.

Leave a comment to Divoom *Airbeat 10*

  1. Zeer handig voor een lekker muziekje!
    NailTalk onlangs geplaatst…Bright and Black – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge