Dirty Berry

Ooit een hele poos geleden kocht ik wat lakken over van Angelique. Ze had toen echt een aantal prachtige lakken op haar blogsale en ik heb toen ook flink wat lakken besteld. Een hele hoop van Catrice en ik had daarvoor nog geen 1 van Catrice. Sindsdien ben ik wel wat meer van Catrice gaan houden. Vandaag heb ik voor jullie 1 van de gekochte lakjes bij Angelique namelijk Dirty Berry.


Dirty Berry is een hele mooie grijs paarse tint die bordevol zit met zilveren shimmers. Toen ik eenmaal de shimmers heel goed ging bekijken leken ze wel holografisch! Echt prachtig, het maakt de lak enorm speciaal. 

Ik heb nog de oude versie van dit lakje en dus nog een smalle kwast. De inhoud is niet veranderd. Deze is nog steeds 10ml. Of deze lak nog steeds te koop is weet ik niet helemaal zeker. Op de site van Catrice staat hij nog steeds.


Toen ik begon met lakken was ik nog meer verbaasd. Hij dekt in 1 laagje en droogt ook nog enorm snel. Wat een prachtige en praktische combinatie. Ik vind het werkelijk 1 van de mooiste lakken uit mijn Catrice stash. En als hij nog te koop is zal ik hem je zeker aanraden.

Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. En de lakjes van Catrice kosten €2,69.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Dirty Berry

  1. Zo op jou nagels is hij prachtig<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge