Depend

2 jaar geleden ging ik samen met mijn schoonfamilie naar het prachtige koude Zweden. Ondanks de kou en andere omstandigheden vond ik het werkelijk een prachtig land! Maar wat ik wel weet is dat als ik ooit terug ga dat het in de zomer periode gaat zijn. Maar op een dag gingen we shoppen in 1 van de prachtige dorpjes en bij een groot warenhuis kwam ik bij een grote nagellak afdeling. Vanaf toen begon mijn liefde voor lakjes te groeien!
Destijds nam ik 3 lakjes mee van het merk Depend. Nooit van gehoord maar de kleuren waren super. Maar na 2 jaar zoeken op internet kwam ik dit prachtige merk weer tegen en guess what? Ze hadden nu ook holografische lakjes. Omdat de prijs op die site waar ik ze vond meeviel had ik zoiets van ‘ik ga het gewoon proberen’. En zo kwamen 2 weken geleden mijn nieuwe Depend lakjes aan. 

De lakjes van Depend hebben jammer genoeg geen namen maar nummers. Ik blijf dit altijd een kleine teleurstelling vinden maar dit lakje draagt het rugnummer: 2027. Dit is in het flesje een mooie rode holografische lak die niet teveel opvalt. Wat soms net wat prettiger is. De flesjes zijn tamelijk klein met 5ml en de kwast is daarom ook niet groot. Ook heeft Depend smalle kwastjes. 


Toen ik hem aan het lakken was. Viel 1 ding mij enorm op. Hij was op mijn nagels totaal niet rood. Ik dacht dat het door mijn paarse trui kwam maar dat was dus niet zo. Mijn nagels leken wel een mooie diep roze kleur te bevatten in plaats van de rode kleur uit het flesje. 


Zoals je ziet niet een gigantisch holografisch effect maar een mooie. Hij was al dekkend in 1 laagje. Wat ik persoonlijk net iets minder vond was dat hij wel wat langzamer opdroogde. Maar eenmaal droog was ie ook compleet uitgehard dus al met al valt het dan ook nog wel weer mee.

Ik kocht deze lakken op een vrij onbekende site genaamd: Beauty Cosmetic. Hier hebben ze veel verschillende lakjes vanuit het buitenland. En de Depend lakken kosten daar €2,64. Ik vond het een vreemde website maar de afhandeling was erg goed en redelijk snel!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Depend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge