Denim Blue

Wie kent tegenwoordig de PUPA holografische lakken niet?! Een poosje geleden was er bij Pretty Polish een leuke actie. Bij het aanschaffen van 2 lakken kreeg je de 3e gratis. Omdat ik een enorme fan ben van deze lakken maar in verhouding ze toch wel wat duur zijn heb ik toch nog 3 van deze lakken aangeschaft. Ik ben nu in het bezit van 6 van deze prachtige holografische lakken.
Ondanks dat de flesjes klein zijn en dus niet veel inhoud heeft vind ik ze werkelijk prachtig. Denim Blue is dan ook een prachtige blauwe kleur die net wat donkerder is dan de meeste blauwe holografische lakken.

De kleine flesjes hebben een fijne ronde eiervormige dop die erg fijn in de hand ligt tijdens het lakken. De kwast is dun en neemt de vloeistof goed in zich op. 


De PUPA holografische lakken zijn echt geweldig dekkend. Na 1 laagje zijn ze compleet dekkend en hebben ze een fantastische finish. De holografische kleuren komen tevoorschijn zodra je in de zon zit. Zo ook bij deze mooie Denim Blue.


Doordat je maar 1 laagje hoeft te lakken wat niet dik aangebracht word droogt de lak lekker vlot. 

Ik kocht deze lak bij Pretty Polish en de PUPA holografische lakken kosten €6,26. 
LET OP: het betreft een Limited Edition en is dus Op=Op

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Denim Blue

  1. wauw wat een prachtige blauwe lak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge