Deeper Dive

Toen ik bij Big Bazer zag dat ze Wet ’n Wild – Spoiled lakken verkochten was ik verkocht. Ik had tijdens onze vakantie in Amerika al 2 van deze lakken gekocht en vind ze super. Dus ik kon het niet aan mij voorbij laten gaan om deze kans te grijpen en enkele lakken uit te zoeken.

Ik koos voor 4 lakken bij Big Bazar en vandaag laat ik jullie Deeper Dive zien. Deeper Dive is een blauw/groene kleur met heeft prachtige mini gouden flakes. Het flesje vind ik een beetje op de flesjes van Sinful Color lijken. De inhoud van het flesje is 14,8 ml. En daarmee ook bijna gelijk aan die van Sinful Color. De kwast is enorm breed en rond afgesneden.

Tijdens het lakken leek de lak dekkend in 2 laagjes. Toen ik foto’s ging maken zag ik op de foto’s dat de lak helemaal nog niet dekkend was en dat er zeker nog een laagje bij had gemogen. Erg jammer! Wel droogt de lak enorm snel en heeft ie een mooie glans.

DSC_4226-BorderMaker DSC_4227-BorderMaker DSC_4228-BorderMaker

Geen idee of dat ze nog steeds te koop zijn bij Big Bazar. Hier lagen er echt heel erg veel. De lakken kosten €2,50 per stuk en voor deze lakken is dat een prima prijsje!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Deeper Dive

  1. Wauw, prachtige lak met die glitter/ flakies!!

  2. Vind vooral de kleur erg mooi!

  3. […] week konden jullie al mijn review zien van de Wet ‘n Wild Spoiled lak Deeper Dive. Tijdens het swatchen van deze lak stond hij naast 1 van de nieuwe Essence lakken en ze leken wel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge