Wat er afgelopen dagen gebeurd in ons landje is onbeschrijfelijk. Op dit moment zijn we 1 minuut stil. En ondanks ik er afgelopen dagen weinig over wou zien omdat het me gruwelijk boos maakt, wil ik er zo zeker even bij stil staan.

Denk aan de mooie momenten in het leven en geniet ven elk moment. Want helaas het kan echt zo over zijn! Mensen -gezinnen, vrienden en geliefden- die een pracht vakantie voor zich hadden hebben hun droom bestemming nooit mogen halen. Het was hun tijd nog niet. Maar toch door wraaklustige mensen die het nodig vonden om een knop om te zetten, is het hun tijd wel geworden.

Waar Nederland vaak uit elkaar valt door verschillen zijn we nu 1 land, 1 volk. We steunen elkaar waar we kunnen, door elkaar vast te houden, ons medeleven te delen op welke manier dan ook en doen alles wat ons hart ingeeft om de medemens te steunen.

Ik wil graag stil staan bij de mensen die aan boord waren van vlucht MH17 op donderdag 17-7-2014. 

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to

  1. Goed dat je er bij stilstaat. Het is inderdaad verschrikkelijk.
    Kirsten onlangs geplaatst…Mijn Alfabet| HMy Profile

  2. Mooi Wen, kreeg gewoon weer kippenvel.
    Margo onlangs geplaatst…Reactie op Goede verzorging van nagelriemen door MargoMy Profile

  3. […] En gezien de vele reacties op social media en tijdens de rouwstoet mij niet alleen. Ik stond er afgelopen woensdag tijdens de dag van nationale rouw al even bij stil. Maar ik wou nog iets meer doen. Ik koos voor […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge