De volle vrouw en haar issues

Vandaag weer even iets totaal anders dan nagels en nagellak. Vandaag weer iets anders wat mij bezig houd. Ben je net als mij een vrouw met rondingen en dol op kleding? Lees dan vooral verder.

Sinds een aantal jaren ben ik een vrouw met flink wat rondingen. Diverse dingen heb ik geprobeerd om wat minder vol te worden maar helaas. Door medicatie, ziektes en andere dingen die hier aan vast hangen is het voor mij praktisch onmogelijk. De enige oplossing, het accepteren en er het beste van maken. Sinds ik dit heb gedaan zo’n 2 jaar geleden is mijn gewicht stabiel en vind ik het niet erg om kleding te shoppen. Toch is het soms lastig en hoor je mensen al gauw achter je rug zeggen dat je minder moet eten of meer moet bewegen. Ik kijk daar ondertussen iets anders tegen aan. En ik weet ook wel dat als ik dat glas cola zou verruilen voor een glas water ik me misschien beter zou voelen. Maar aangezien ik niet rook, bijna geen alcohol drink en nooit op stap ga, vind ik, dat ik mezelf niet ook dat nog hoef ‘af te pakken’. Ik kan enorm genieten van eten en de gezelligheid er om heen. En dat ik af en toe een chipje eet of snoepjes. Boeiend! Dat doet ieder normaal mens toch ook! Nee, hier kan ik me echt niet meer druk om maken en ik ga er geen verantwoording meer over afleggen. Ik ben momenteel gewoon super gelukkig met hoe ik ben en hoe ik leef. Maar toch liep ik tegen wat dingetjes aan wat betreft kleding kopen, ik probeerde diverse dingen uit tot ik het perfecte tegen kwam. En dit wil ik heel graag met jullie delen.

Ik hou enorm van rokken en jurkjes. Lang of kort, ik vind ze leuk en draag ze graag. Maar ik moest hier altijd een legging onder. Puur omdat ik anders gigantische brandplekken kreeg bij mijn boven benen. Maar ik stoorde me altijd aan het feit dat mijn benen nooit bruin konden worden in de zomer. Ik besloot leggings af te knippen en die onder mijn rokjes/jurkjes te dragen. Het grootste nadeel je kreeg altijd ribbels want overal krulde het op. Toen ik in het voorjaar door de Primark liep zag ik super mooie gladde sportbroekjes in diverse lengtes en zo ook in korte lengtes. Ik besloot er 1 te kopen om te proberen. Voor €5,00 kan het allicht beter zitten dan een afgeknipte legging.k ben zo blij dat ik dit heb geprobeerd en ondertussen heb ik er een stuk of 8 in mijn kast liggen. De stof is glad, sluit goed aan en de brede boord zorgt voor dat het netjes aansluit bij je buik en je geen gekke zwembandjes krijgt. Wat ik persoonlijk ook nog een heel groot pluspunt vind is dat de stof water (en dus ook zweet) absorbeert en super snel droogt. Dit zorgt er bij mij in ieder geval voor dat brandplekken verleden tijd zijn.Nu kan ik dus net als de meeste slankere dames mooie jurken en rokken dragen zonder na te denken of ik mezelf er wel een plezier mee doe. Want eerlijk… Ik vond het altijd vreselijk! Gelukkig is dit nu verleden tijd door de sport broekjes van de Primark en kan ik gewoon helemaal zijn wie ik ben en me mooi voelen.De broekjes zijn verkrijgbaar is grijs en zwart en in diverse maten. En voor €5,00 per broekje vind ik het zeker de moeite waard!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.

Leave a comment to De volle vrouw en haar issues

  1. Dat is inderdaad een goede oplossing en lekker budget ook…top!
    Petra onlangs geplaatst…Echt? Een koe bij de horens?..Het zal wel een koedoe zijn!My Profile

  2. Mooi artikel schat! zoals je weet heb ik ook een broekje gekocht en morgen koop ik er nog een ideaal haha
    Angelique onlangs geplaatst…Manhattan soft rouge lipstick 1 festival hunterMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge