Dare It Nude

Zoals ik gister al vertelde is mijn lijst met aankopen uit Amerika lang. Doordat het allemaal nieuwe lakken zijn moet ik voor mezelf een beetje selecteren welke lak ik jullie laat zien en dat het niet steeds een lak is die uit de USA komt. Best lastig als je het mij vraagt. Want wat ik kocht zijn echt allemaal mooie unieke lakken. Maar ik ga de komende tijd mijn best doen 😉

DSC_3213-BorderMakerMaar de komende tijd komt er ook veel kerst voorbij. Persoonlijk vind ik mezelf helemaal optutten het leukste van deze dagen! Verder is het gewoon niet zo aan mij besteed. Maar wat doe je met je nagels en je make up? Voor mij hangt dit af van mijn bui en mijn outfit. Mocht alles heel erg over de top zijn hou ik mijn nagels liever wat rustiger.

Dare it Nude van Essence zou voor zo’n mega over de top outfit een prima lak zijn. Het is een grijzige nude tint die na mijn mening rust uitstraalt op je handen. Maar om het toch een beetje feestelijk te houden zitten er hele fijne zilveren shimmers in. De flesjes van Essence zijn bekend met hun 8ml en de brede kwast.

DSC_3215-BorderMaker

Sinds Essence de nieuwe formule heeft uitgebracht in deze flesjes vind ik wel dat de lakken een mooie glans hebben als ze zijn opgedroogd. Ik heb Dare it Nude dekkend gekregen in 2 laagjes. De shimmers zijn niet heel goed te zien. De lak droogde ook nog eens erg snel!

DSC_3203-BorderMaker DSC_3200-BorderMaker DSC_3204-BorderMaker

Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Je betaald hier €1,69 voor een lakje. Ik kan niet anders zeggen dan een prima budget lak. 

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Dare It Nude

  1. Hij is ook mooi! Heb nu een nude van misa op en komt heel veel op deze kleur neer!

  2. Ik vind het best een mooi kleurtje maar ik hou meer van glitter hihi

  3. mooi naturel kleurtje inderdaad! had niet verwacht dat hij goed dekkend zou zijn maar dat valt reuze mee!

  4. best pretty zo’n nude lakje 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge