Dancing Nails

SinfulColors is al een tijdje een nieuw merk bij Kruidvat. Ik had al een aantal lakken en heb er laatst nog een paar bij gekocht. En nu moeten eerst die in de kasten verdwijnen voor er weer nieuwe bij mogen komen van mezelf 😉

De lakken van SinfulColors zijn enorm uit een lopend. Van creme lakken tot glitter lakken en van lakken met een duochroom glansje tot lakken met een metallic finish en allemaal zijn ze mooi. De flesjes zijn groot en de prijsjes zijn klein. De glazen bolle flesjes hebben een inhoud van 15ml en de kwast is rond. Mij doen ze erg denken aan ChinaGlaze.Dancing Nails vind een mooie maar moeilijke kleur om te beschrijven. Hij heeft wat bruin en wat rood in zich maar ook zeker wat roetigs en roze. En deze kleurcombi met een prachtige metallic shimmer is super! Met 2 laagjes was de lak dekkend en droogt enorm snel. Hij streept heel iets maar ik heb er geen problemen mee.De lakken van SinfulColors zijn tegenwoordig te koop bij Kruidvat en hebben een heel leuk prijsje. Voor €1,99 per stuk heb je al een SinfulColors lakje. Iets duurder dan Essence maar goedkoper dan Catrice!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Dancing Nails

 1. Wat een prachtige kleur. Ik zou ook niet weten hoe je deze kleur moet beschrijven, heel apart maar erg mooi. Ik kende dit merk nog niet, ha maar eens kijken.
  Lonneke onlangs geplaatst…Nail Art Palm treesMy Profile

 2. Niet geheel mijn kleurtje, maar vind die shimmer dan wel weer heel mooi 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Aztec- Nail ArtMy Profile

 3. Oh dit vind ik een mooie kleur! Ik hou wel van rood en bordeaux, helemaal mooi 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Nailart challenge #1: Beach nailart!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge