Dance With Nureyev

Soms zijn er van die merken waar je enorm gek op bent maar die je eigenlijk gewoon te duur vind. De lakken zijn fantastisch, de kleuren zijn geweldig, de houdbaarheid is helemaal top maar toch die prijs… A England is voor mij zo’n merk maar heel af en toe verwen ik mezelf en mag ik er 1 uitzoeken.

A England is een prachtig merk. De lakken zijn stuk voor stuk fantastisch en allemaal super mooi. Ik zelf heb heel weinig A England lakken maar de 5 lakjes die ik heb vind ik geweldig! De Ballerina collectie is 1 van de laatste collecties met een ode aan verschillende ballerina’s. Deze collectie bestaat uit 4 lakken en ik heb er 1 van. De flesjes zijn bijna net zo prachtig als de lak zelf. De mooie zilveren opdruk is duidelijk te lezen en de inhoud is 11 ml. De kwast is rond en lakt enorm fijn.Dance With Nureyev is een aparte kleur. Hij is niet donker paars maar ook zeker niet grijs. Er lijkt zelfs een duochroom shift in te zitten. De holografische glittertjes maken deze lak nog specialer. Wanneer je 1 laagje hebt aangebracht is de lak al fantastisch een 2e is dus helemaal het einde. De lak droogt lekker snel en droogt zeker niet dof/mat op.A England is in verschillende webshops te koop en hebben diverse collecties! De lakken van A England kosten over het algemeen €9,95. Aardig aan de prijs dus…

MAAR! Ik kan jullie wat leuks vertellen. Momenteel staan er in de Mid Season Sale van Pretty Polish enkele voor een wat kleiner prijsje. Dus sla je slag als je ze net als mij normaal wat aan de duurdere kant vind.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Dance With Nureyev

 1. heel mooie lak. ik heb er laatst 2 van dit merk geruild met iemand maar verder vind ik ze eigenlijk zelf ook te duur.

 2. Mooi lakje maar ik heb mezelf een no-buy periode opgelegt. 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Spam je blog…My Profile

 3. Goede tip! Ik ga kijken 🙂 Heb dit lakje voor mijn zus gekocht, voor haar verjaardag volgende week. Het is echt een beauty!
  NailTalk onlangs geplaatst…FNUG- EuforisticaMy Profile

 4. Oeh, wat een prachtige lak!
  Soraya onlangs geplaatst…The Neverending Pile – As Many As You CanMy Profile

 5. altijd leuk sale! Tof lakje hou wel van dit soort finishen
  Angelique onlangs geplaatst…Sleek Rose Gold VS Nars OrgasmMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge