Dance Legend *Holodays – Blanco*

Dance Legend is een merk wat eigenlijk al heel lang op mijn lijstje stond. Steeds kwam er wat anders bij waardoor ik ze maar liet zitten. De laatste keer kon ik ze dan toch echt niet weerstaan en besloot ik er 2 mee te bestellen.

Dance Legend heeft heel veel collecties. Nou ben ik zelf een enorme fan van holografische lakken dus kon ik de lakken uit de Holodays collectie niet weerstaan. Prachtige holografische lakken in tal van kleuren.

Blanco is een zilveren holografische lak met ook nog eens kleine holografische flakes. Het holografische is enorm sterk waardoor je echt een prachtige lak krijgt. Zilveren holografische lakken heb ik wel maar 1 zoals deze zeker niet. Met 3 dunne laagjes was de lak dekkend en omdat de substantie wat dun is droogt de lak enorm snel! Jullie konden deze lak al eerder zien verwerkt in de USA nail art. Hier gebruikte ik deze lak als basis.Jullie konden deze lak al de USA nail art verwerkt zien worden. Maar de lak op zichzelf is ook werkelijk prachtig! Ik kocht deze lak bij Hypnotic Polish en betaalde er €7,50 voor. Maar vind hem echt heel erg mooi.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Dance Legend *Holodays – Blanco*

  1. Wauw! Die sparkle! Prachtig 😀
    Nailtalk onlangs geplaatst…Morgan Taylor – COTM October – Shock TherapyMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge