Daisy Does It

Wat een weer hè? de afgelopen dagen. Dit heerlijke lente weer mag van mij zeker tot aan de zomer nu ook wel blijven. Het gele zonnetje in de lucht. De bomen die weer groen worden en de bloemen die weer gaan bloeien. Heerlijk!

Bij dit weer horen natuurlijk vrolijke kleurtjes, zo ook voor je nagels. Daisy Does It is zo’n sprankelende gele kleur bordenvol gele en groene shimmers. Daisy Does It is een lakje uit de Take Wing collectie. Het flesjes van Color Club zijn gelijk en bevatten 15ml. De ronde kwast is recht afgesneden en lakt soepel.

Na 4 laagjes was de lak nog niet helemaal dekkend. Wel vond ik het zo erg mooi en draagbaar. De lak droogt wel snel.

DSC_4274-BorderMaker DSC_4275-BorderMaker DSC_4276-BorderMaker

Ook koos ik er voor om bij mijn ring en middel vinger een gele ondergrond te gebruiken. Ik vind dat de lak dan een heel stuk minder sprekend is.

DSC_4279-BorderMaker

Ik kocht de complete Take Wing collectie in Amerika bij een outlet. Ik betaalde er $8,00 voor. Ik zeg prima deal voor een complete collectie 😉

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Daisy Does It

  1. Wauw wat een tof lakje! lekker fel ook

  2. Dat is inderdaad een toffe deal voor een hele collectie 😀 Ik hou zelf niet zo van geel maar vind het wel een tof lakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge