Dailynailsart for MissPinkyNails

18 oktober kwam er bij Wendy een artikel online dat ze voorlopig even niks kan met haar nagels. Dit door een vervelende wond midden op/in haar nagel. Toen ging er bij mij meteen de gedachte door mijn hoofd om een gast artikel te maken voor Wendy zodat ze toch nog iets online kan zetten op haar blog.


Afgelopen maandag kwam bij mij de Nailart Monday online. Sky Is The Limit. Ik vond deze nailart zo leuk en Wendy ook dat ik besloot om die nailart opnieuw te maken.
Maar niet zomaar opnieuw, dit keer met echte MissPinkyNails kleuren. Ik ga in dit gast artikel niet de tutorial plaatsen, als jullie de tutorial willen zien kun je naar dit artikel gaan.
Wendy ik hoop dat je de MissPinkyNailart leuk vind, en ik hoop voor jou dat je snel je nagels weer kunt lakken.

Daphne enorm bedankt voor dit leuke gast artikel! Je nail art vind ik enorm geslaagd en ik kan nu niet wachten om aan de slag te gaan op mijn eigen nagels :P.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.

Leave a comment to Dailynailsart for MissPinkyNails

  1. wat ontzettend lief van Dophne dat ze dit voor je deed en dan die prachtige lakken die ze liet zien…thanx!
    Petra onlangs geplaatst…Leuk, ik mag iemand blij maken…Winactie!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge