Dag lieve Elmo

Vandaag even geen swatches, nail art of andere dingen die met nagellak te maken hebben. Vandaag heb ik expres mijn artikel wat gepland stond offline gehaald.

    


Vanaf dag 1 waren jullie vriendjes!

Afgelopen week heb ik dit allemaal niet gedaan maar na vanmorgen moest ik het echt voor mezelf even doen. Vorige week heb ik een crematie gehad van mijn oma. Het was werkelijk een prachtige dienst. En we hebben waardig afscheid genomen. Tijdens de laatste week van mijn oma had ik thuis ook genoeg aan mijn hoofd. Ons konijntje Elmo was sterk vermagert en woog nog maar 1 kilo.

Na wat bezoekjes aan de dierenarts en ook flink wat telefoontjes over en weer om de gezondheid van Elmo goed in de gaten te houden heeft het niet mogen baten. Afgelopen week hebben we haar enorm vertroeteld en verzorgd en gisteren de hele dag enorm veel geknuffeld vonden we haar vanmorgen lang uit in haar kooi.

Vannacht is haar lampje hier op aarde uit gegaan en is ze bij de andere sterren komen te staan.

Dag lieve Elmo, we gaan je echt heel erg missen! Je was ons kleine prulleke en knuffel vriendje…. Geef ze allemaal een likje van ons daar boven. Je hebt een goed en waardig leventje gehad bij ons.

Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Dag lieve Elmo

 1. Ah, wat jammer. Sterkte, ik heb afgelopen zaterdag mijn laatste kat moeten laten inslapen (en een week daarvoor mijn andere) dus ik weet helaas maar al te goed wat er nu door je heengaat.

 2. Sterkte meis! Jullie hebben goed gezorgd voor Elmo, dat is wel te zien!
  Xxxx

 3. :'(
  Dikke knuffel!

 4. aah nee, sterkte!! nooit leuk!

 5. awww 🙁 heel veel sterkte! <3

 6. Wat triest! Heel veel sterkte!

 7. Ahh wat naar! Sterkte!

 8. Ah gossie, vreselijk zoiets! Mijn konijn is ook m´n alles..!
  helaas heb ik ook wat dieren moeten laten gaan, en elke keer ging d´r een stukje van mezelf mee. Klinkt heel dramatisch, maar zo voelde het wel.
  Ik ben echt een dierenmens.

  Sterkte meid!

 9. ik zei het al, wat triest:( heel veel sterkte voor jullie

 10. Zo plaatste ik nog sterkte voor jou 10 maart, en nu 6 dagen later heb ik mijn eigen konijntje moeten laten inslapen 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge